Hyr vårt skyltfönster

Vi hyr ut vårt lilla skyltfönster veckovis till dig som vill prova på att sälja det du skapar, men inte har råd med ett galleri eller möjlighet att stå i butik.

OBS! För närvarande hyr vi inte ut fönstret p g a platsbrist.

Fönstervalvet är ca 170×170 cm med ett fast och två löstagbara hyllplan samt galler i valvtaket från vilket det går att hänga saker. Själva fönstret har ett kraftigare galler som också kan utnyttjas för skyltning.

20170206_125048-1

Du disponerar fönstret från lördag kl 11 och har tagit bort allt igen på fredagen kl 18, när butiken stänger. Dina varor är märkta med pris och signatur och du bifogar en produktlista. Du sköter själv eventuell momsinbetalning och övriga kontakter med skattemyndigheten.

Vi som jobbar på Castor säljer dina produkter och du får din utbetalning ca en vecka efter kalendermånadens slut. Vi har stöldförsäkring som gäller när butiken är stängd, men inte under öppettid.

Hyran beror på om vi har söndagsöppet eller inte. Maj – september och adventsveckor är den 1000:- inkl moms per vecka, övriga tider 500:- inkl moms per vecka. Hyran ska betalas i förskott till BG 5663-9560.

Dina produkter får inte konkurrera med det vi redan har i butiken, därför måste du skicka bilder på det du vill sälja och information om dig själv till castorkonsthantverk@hotmail.com för godkännande. Ange också vilken vecka du är intresserad av att hyra fönstret.

Annons
Hitta oss
0046(0)8-216251
ÖPPETTIDER:
Mån - fre: 11-18
Lör - sön: 11-17


Recensera oss på Tripadvisor